Polityka prywatności

Administrator strony

Strona internetowa znajdująca się pod adresem www.limestreet.pl (zwana dalej „Stroną”) jest stroną o charakterze informacyjnym. Administratorem Strony jest spółka DK Sp. z o.o. (zwana dalej „Spółką”), z siedzibą w Kleszczewie przy ul. Lipowej 36, 63-005 Kleszczewo, wpisana do rejestru przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego prowadzonego przez IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego, Sąd Rejonowy Poznań – Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, pod nr KRS: 0000370584; NIP: 7773192790; REGON: 301604920.

Na Stronie pod adresem https://www.limestreet.pl/panel-klienta/?ccce=submitticket&step=2&deptid=4 znajduje się formularz umożliwiający przesyłanie zapytań do DK Sp. z o.o. dotyczących świadczonych usług oraz oferty Spółki (zwany dalej „Formularzem”). Dane osobowe ujawniane w Formularzu są przetwarzane zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (t.j. Dz.U. z 2002 roku, Nr 101, poz. 926 ze zm.) po wyrażeniu przez użytkownika/potencjalnego Klienta zgody na ich wykorzystanie i przetwarzanie. Udzielenie zgody następuje poprzez zaznaczenie odpowiedniego pola w Formularzu. Zgoda użytkownika na przetwarzanie danych osobowych i wykorzystywanie jest udzielana na rzecz Spółki dla wewnętrznych celów statystycznych oraz marketingowych. Administratorem danych osobowych jest DK Sp. z o.o. Każdy użytkownik, którego dane osobowe są przetwarzane ma prawo wglądu do swoich danych, ich uzupełnienia, uaktualnienia, sprostowania, czasowego lub stałego wstrzymania ich przetwarzania lub żądania ich usunięcia. Skorzystanie z uprawnień wymienionych powyżej jest realizowane poprzez wysłanie na adres biuro@limestreet.pl stosownego żądania wraz z podaniem imienia i nazwiska użytkownika. Adres biuro@limestreet.pl jest również właściwy dla komunikowania Spółce wszelkich uwag i wskazówek dotyczących Strony i usług świadczony przez DK sp. z o.o.

Czym są cookies?

Cookies, czyli ciasteczka (w języku angielskim cookie oznacza ciasteczko) to małe pliki tekstowe (.txt) wysyłane przez serwer WWW i zapisywane po stronie użytkownika (w komputerze, tablecie, itp). Parametry ciasteczek pozwalają na odczytanie informacji w nich zawartych jedynie serwerowi, który je utworzył. Ciasteczka są stosowane najczęściej w przypadku liczników, sond, sklepów internetowych, stron wymagających logowania, reklam, do monitorowania aktywności odwiedzających, itp.
Link do definicji w Wikipedii: http://pl.wikipedia.org/wiki/Ciasteczko

Jak wykorzystujemy informacje z cookies?

Zazwyczaj pliki cookies wykorzystywane są do automatycznego rozpoznawania konkretnego użytkownika przez serwer – umożliwia to na przykład obsługę logowania do panelu klienta czy składania zamówień na usługi. Dzięki zapisywanym plikom cookies w połączeniu z adresem IP komputera znacznie podnosimy bezpieczeństwo korzystania z usług poprzez panel klienta. Używamy ich także w celu tworzenia anonimowych  statystyk, które ułatwiają nam zrozumienie w jaki sposób użytkownik korzysta ze stron internetowych i pomagają poprawić funkcjonalność serwisu.

Jak wyłączyć cookies?

Użytkownik może ustawić swoją przeglądarkę w taki sposób, aby pliki cookies nie zapisywały się na jego dysku, albo automatycznie usuwały w określonym czasie. Ustawienia te mogą więc zostać zmienione w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym przesłaniu na urządzenie użytkownika. Niestety  może to prowadzić do problemów z logowaniem do panelu klienta, panelu administracyjnego czy poczty.

Tak można wyłączyć automatyczne zapisywanie cookies w najpopularniejszych przeglądarkach:
Google Chrome: http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=pl&answer=114836
Mozilla Firefox: http://support.mozilla.org/pl/products/firefox/privacy-and-security
Internet Explorer: http://windows.microsoft.com/pl-pl/windows7/how-to-manage-cookies-in-internet-explorer-9

   

KONTAKT

NAPISZ DO NAS

+48 793 783 223


DK Sp. z o.o.
Ul. Lipowa 36
63-005 Kleszczewo k. Poznania

Qrcode - dane kontaktowe do zeskanowania | DK Sp. z o.o. Kleszczewo k. Poznania | Lime Street

best websites of the world